επιχειρηματικο σχεδιο for Dummies
επιχειρηματικο σχεδιο for Dummies
Blog Article
Η ανάλυση βασικών εννοιών όπως ποιοι είναι οι βασικοί, διαφορετικοί τύποι καινοτομίας, πώς προσεγγίζουμε την καινοτομία ως διαδικασία, μοντέλα σε διαφορετικές περιόδους (γενιές) καινοτομίας και ο κύκλος ζωής καινοτομίας, καθώς επίσης τα πλέον επίκαιρα, σύνθετα θέματα καινοτομίας όπως η ψηφιακή και πράσινη καινοτομία, παρουσιάζονται με επαρκή θεωρητική ανάλυση που συμπληρώνεται και υποστηρίζεται με την παράθεση πολύ πρόσφατων παραδειγμάτων επιχειρηματικών περιπτώσεων.
Οι περισσότερες τράπεζες δίνουν τη δυνατότητα στους δανειολήπτες να εξοφλήσουν τα παλιά δάνεια, χορηγώντας τους νέα με ευνοϊκότερους όρους.
Θα σας βοηθήσει να βρείτε τα αδύναμα σημεία και τα κενά σας, ενώ παράλληλα θα γνωρίσετε καλύτερα την επιχείρησή σας.
Το να γράψετε αυτές τις πληροφορίες είναι κάτι που θα βοηθήσει όχι μόνο εσάς, αλλά και τα άτομα που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε εσάς.
Οι γρήγορες αλλαγές στον σημερινό επιχειρηματικό κόσμο και η συχνή αναδιαμόρφωση των συνθηκών της αγοράς, επιβάλλουν την συνεχιζόμενη εκπαίδευση και κατάρτιση.
Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Εκτιμήστε με ακρίβεια και χωρίς συναισθηματισμούς την σημερινή κατάσταση-θέση της εταιρείας: Εκτιμήσετε με πλήρη read more σύνεση την κατάσταση, θέστε νέους στόχους, βάλετε νέες προτεραιότητες, προσπαθήστε σε νέες αγορές, επικεντρωθείτε σε αυτά που κάνετε καλυτέρα & εξασφαλίσετε την μελλοντική βιωσιμότητα & προοπτική σας.
Παρακάτω θα δούμε μερικά στοιχεία που θα πρέπει να προσθέσετε στην επισκόπηση της εταιρείας σας.
Ο νέος φούρνος της γειτονιάς, δεν θα χρειαστεί να πληρώσει πολλά για να διαφημίσει την νέα επιχείρηση στους κατοίκους της περιοχής που βρίσκεται το μαγαζί.
•Σελίδα τίτλου: περιλαμβάνει το όνομα της επιχείρησης, τη διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, το όνομα των στελεχών και το χρόνο εκπονήσεως.
Το εργαλείο αυτό θα απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις με «κόκκινα δάνεια» τα οποία συνδέονται ή υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθούν με εμπράγματες εξασφαλίσεις.
Καθορίστε τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σας. Η εταιρεία σας θα είναι ομόρρυθμη, ετερόρρυθμη, ανώνυμη ή κάποιου άλλου είδους;
Για να καταλάβετε το ποια μέθοδος είναι πιο κατάλληλη για εσάς, θα πρέπει πρώτα να καταλάβετε τη φύση της επιχείρησής σας, καθώς και το ανταγωνιστικό τοπίο.
* Ρύθμιση ληξιπροθέσμων οφειλών προς την εφορία για φυσικά πρόσωπα και εταιρίες Περισσότερα >>